• Republika e Shqipërisë
  • Mirë se erdhët

    Mirë se erdhët në faqen e Bashkisë Peshkopi. Një stinë e re me plotë surpriza për të gjithë vizitorët e faqes tonë. Lundrim të këndshëm...

  • Bulevardi Elez Isufi

    Nga bulevardi Elez Isufi, Peshkopia ka marrë emrin me të cilin njihet si Qyteti i Blirit. Bliri lulëzon zakonisht në muajin Qershor...

 Tani ndodhesh tek :  Faqa Kryesore » Tema aktive
Tema aktive
Lista komplete e tė gjithė artikujve tė publikuara nė kėtė temėKryetariKryetari

· Tema: Kryetari
· Totali lajmeve: 0
· Totali leximeve: 0
...Akoma nuk ka asnjė artikull nė kėtė temė...


LajmeLajme

· Tema: Lajme
· Totali lajmeve: 4
· Totali leximeve: 16499


Njoftim pėr ShtypNjoftim pėr Shtyp

· Tema: Njoftim pėr Shtyp
· Totali lajmeve: 1
· Totali leximeve: 3220
Hapet godina e re e Universitetit, zhvillohet Panairi i Agrobiznesit dhe Oda Dib


NjoftimeNjoftime

· Tema: Njoftime
· Totali lajmeve: 3
· Totali leximeve: 10545

Informacion

Taksat e tarifat vendore pėr vitin 2013
Info për faqen

Materialet e kësaj faqeje janë të lëshuara nën Creative Commons License, përveē aty ku është specifikuar ndryshe.

Kjo faqe është krijuar nga VetëmArt Studio

Faqe të tjera të Bashkisë
Gazeta Elektronike

Regjistrohu tek gazeta jonë elektonike për të qenë gjithnjë i informuar me të rejat e fundit nga Bashkia Peshkopi.

© 2005-2017 Bashkia Peshkopi. Të gjithë të drejta të rezervuara.