• Republika e Shqipërisë
  • Mirë se erdhët

    Mirë se erdhët në faqen e Bashkisë Peshkopi. Një stinë e re me plotë surpriza për të gjithë vizitorët e faqes tonë. Lundrim të këndshëm...

  • Bulevardi Elez Isufi

    Nga bulevardi Elez Isufi, Peshkopia ka marrë emrin me të cilin njihet si Qyteti i Blirit. Bliri lulëzon zakonisht në muajin Qershor...

 Tani ndodhesh tek :  Faqa Kryesore » Regjistri » Vendim Nr: 30 , Datė: 19.09.2011

Bashkia Peshkopi - Regjistri
LegjendaPėrshkrimi
Numri Regjistrit6/2012
LėndaBashkia Peshkopi shpall vėnde tė lira pune: Pėrgjegjės zyre dhe specialiste nė profilet : - Jurist - Ekonomist - Inxhinier (preferohet inxhinier ndėrtimi)
Numri/Data DokumentitNr: 0 Datė: 07.02.2012
Data Publikimit07.02.2012
Data Skadencėsasnjė
Dimensioni52 kb
Tipi i dosjesDokument Word
KategoriaKonkurse
Shkarkime1232
Pėrgjegjėsi pėr vendosjenadmin
Institucioni aplikantBashkia Peshkopi
Pėrgjegjėsi Sektorit
Sektori
Vula dokumentitf22012e4dd44dc45e262da0dcc8610c8b0007859

Informacion

Taksat e tarifat vendore pėr vitin 2013
Info për faqen

Materialet e kësaj faqeje janë të lëshuara nën Creative Commons License, përveē aty ku është specifikuar ndryshe.

Kjo faqe është krijuar nga VetëmArt Studio

Faqe të tjera të Bashkisë
Gazeta Elektronike

Regjistrohu tek gazeta jonë elektonike për të qenë gjithnjë i informuar me të rejat e fundit nga Bashkia Peshkopi.

© 2005-2017 Bashkia Peshkopi. Të gjithë të drejta të rezervuara.