• Republika e Shqipërisë
  • Mirë se erdhët

    Mirë se erdhët në faqen e Bashkisë Peshkopi. Një stinë e re me plotë surpriza për të gjithë vizitorët e faqes tonë. Lundrim të këndshëm...

  • Bulevardi Elez Isufi

    Nga bulevardi Elez Isufi, Peshkopia ka marrë emrin me të cilin njihet si Qyteti i Blirit. Bliri lulëzon zakonisht në muajin Qershor...

 Tani ndodhesh tek :  Faqa Kryesore » Regjistri » Vendim Nr: 30 , Datė: 19.09.2011

Bashkia Peshkopi - Regjistri
LegjendaPėrshkrimi
Numri Regjistrit1/2011
LėndaPėr lirimin e hapėsirave publike tė zėnė nė mėnyrė arbitrate dhe vendosjen e rregullit nė qytet
Numri/Data DokumentitNr: 30 Datė: 19.09.2011
Data Publikimit01.11.2011
Data Skadencėsasnjė
Dimensioni64.5 kb
Tipi i dosjesDokument Word
KategoriaVendime Kėshilli Bashkiak
Shkarkime1063
Pėrgjegjėsi pėr vendosjenadmin
Institucioni aplikantBashkia Peshkopi
Pėrgjegjėsi Sektorit
Sektori
Vula dokumentitee1ba59fb5923b14c709b8ad4fc0f08717e77234

Informacion

Taksat e tarifat vendore pėr vitin 2013
Info për faqen

Materialet e kësaj faqeje janë të lëshuara nën Creative Commons License, përveē aty ku është specifikuar ndryshe.

Kjo faqe është krijuar nga VetëmArt Studio

Faqe të tjera të Bashkisë
Gazeta Elektronike

Regjistrohu tek gazeta jonë elektonike për të qenë gjithnjë i informuar me të rejat e fundit nga Bashkia Peshkopi.

© 2005-2017 Bashkia Peshkopi. Të gjithë të drejta të rezervuara.