• Republika e Shqipërisë
  • Mirë se erdhët

    Mirë se erdhët në faqen e Bashkisë Peshkopi. Një stinë e re me plotë surpriza për të gjithë vizitorët e faqes tonë. Lundrim të këndshëm...

  • Bulevardi Elez Isufi

    Nga bulevardi Elez Isufi, Peshkopia ka marrë emrin me të cilin njihet si Qyteti i Blirit. Bliri lulëzon zakonisht në muajin Qershor...

Vizito

 Tani ndodhesh tek :  Faqa Kryesore

Parashikimi i motit / Plani i parëFillesat e tij qyteti i Peshkopisë i ka rreth vitit 527 – 565. Perandori bizantin me origjine ilire, Justiani...

Shehat Shehu ka qenë kryebashkiaku i parë i qytetit të Peshkopisë nga viti 1922 deri 1924...

Në vitet 527 - 565 ndërtohet kalaja e parë ilire. Në vitin 2008 ndërtohet godina e re e Bashkisë...

Sali Berisha, Safet Xhulali, Ann Bailhache, Dominique Ayer, Irfan Jashari, Taxhedin Shehu...

Regjistri Elektronik i Bashkisë Peshkopi

Regjistri Elektronik i Bashkisë Peshkopi është vendi ku për transparencë, ligj ose rregullore bëhet publikimi i akteteve, vendimeve, njoftimeve tė cilat duhet tė sillen nė vėmendjen e tė gjithė qytetarėve.

Vizitoni Rregjistrin Elektronik

Informacionet e fundit

Universiteti Panairi Oda Dibrane 15.10.2012
Hapet godina e re e Universitetit, zhvillohet Panairi i Agrobiznesit dhe Oda Dib

Zhvillohet ceremonia e diplomimit të studentëve të parë të Universitetit Aleksandër Xhuvani, në filialin Peshkopi dhe inagurohet godina e re e saj. I pranishëm në ceremoninë e diplomimit dhe inagurimin e godinës ishte dhe kryeministri Z.Sali Berisha. 

Historia e Dibrės 10.10.2012
Historia e Dibrės

"Historia e Dibrës", kështu titullohet libri i autorit Dr. Kristo Frashëri. Një vepër historike dhe shkencore e cila do hedhë dritë mbi çdo datë e personazh të Dibrës dhe të gjithë Shqipërisë. Dhurata më e madhe për Dibrën dhe Dibranët në këtë 100-vjetor, vepër të cilën ju ftojmë ta shtoni në biblotekën Tuaj.


Informacion

Taksat e tarifat vendore pėr vitin 2013

Kalendari i evenimenteve

Mars 2019
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Asnjė event sot.

Foto Galeria

Fotografia 5
Fotografia 5
Vizito Galerinė

Bashkia nė Facebook

Info për faqen

Materialet e kësaj faqeje janë të lëshuara nën Creative Commons License, përveē aty ku është specifikuar ndryshe.

Kjo faqe është krijuar nga VetëmArt Studio

Faqe të tjera të Bashkisë
Gazeta Elektronike

Regjistrohu tek gazeta jonë elektonike për të qenë gjithnjë i informuar me të rejat e fundit nga Bashkia Peshkopi.

© 2005-2017 Bashkia Peshkopi. Të gjithë të drejta të rezervuara.