• Republika e Shqipërisë
  • Mirë se erdhët

    Mirë se erdhët në faqen e Bashkisë Peshkopi. Një stinë e re me plotë surpriza për të gjithë vizitorët e faqes tonë. Lundrim të këndshëm...

  • Bulevardi Elez Isufi

    Nga bulevardi Elez Isufi, Peshkopia ka marrë emrin me të cilin njihet si Qyteti i Blirit. Bliri lulëzon zakonisht në muajin Qershor...

 Tani ndodhesh tek :  Faqa Kryesore » Lajmet » Njoftim pėr Shtyp » Artiulli » Hapet godina e re e Universitetit, zhvillohet Panairi i Agrobiznesit dhe Oda Dib

15 Tet 2012
image
Universiteti Panairi Oda Dibrane

Zhvillohet ceremonia e diplomimit të studentëve të parë të Universitetit Aleksandër Xhuvani, në filialin Peshkopi dhe inagurohet godina e re e saj. I pranishëm në ceremoninë e diplomimit dhe inagurimin e godinës ishte dhe kryeministri Z.Sali Berisha. Kryeministri Berisha vizitoi edhe panairin e agrobiznesit “Festa e të Vjelave”, dhe morri pjesë në hapjen e edicionit të 14-të të festivali Folklorik “Oda Dibrane”.

Tema tė ngjashme

Njoftim pėr Shtyp

Informacion

Taksat e tarifat vendore pėr vitin 2013
Info për faqen

Materialet e kësaj faqeje janë të lëshuara nën Creative Commons License, përveē aty ku është specifikuar ndryshe.

Kjo faqe është krijuar nga VetëmArt Studio

Faqe të tjera të Bashkisë
Gazeta Elektronike

Regjistrohu tek gazeta jonë elektonike për të qenë gjithnjë i informuar me të rejat e fundit nga Bashkia Peshkopi.

© 2005-2017 Bashkia Peshkopi. Të gjithë të drejta të rezervuara.