• Republika e Shqipërisë
  • Mirë se erdhët

    Mirë se erdhët në faqen e Bashkisë Peshkopi. Një stinë e re me plotë surpriza për të gjithë vizitorët e faqes tonë. Lundrim të këndshëm...

  • Bulevardi Elez Isufi

    Nga bulevardi Elez Isufi, Peshkopia ka marrë emrin me të cilin njihet si Qyteti i Blirit. Bliri lulëzon zakonisht në muajin Qershor...

 Tani ndodhesh tek :  Faqa Kryesore » Lajmet » Lajme » Artiulli » Historia e Dibrės

10 Tet 2012
image
Historia e Dibrės

"Historia e Dibrës", kështu titullohet libri i autorit Dr. Kristo Frashëri. Një vepër historike dhe shkencore e cila do hedhë dritë mbi çdo datë e personazh të Dibrës dhe të gjithë Shqipërisë. Dhurata më e madhe për Dibrën dhe Dibranët në këtë 100-vjetor, vepër të cilën ju ftojmë ta shtoni në biblotekën Tuaj.Historia e Dibres - Prof. Dr. Kristo Frashëri.
Botimet "M&B" - Tiranë, 2012
ISBN: 978-99956-04-82-0
Çmimi: 1500 lekë

Tema tė ngjashme

Lajme

Informacion

Taksat e tarifat vendore pėr vitin 2013
Info për faqen

Materialet e kësaj faqeje janë të lëshuara nën Creative Commons License, përveē aty ku është specifikuar ndryshe.

Kjo faqe është krijuar nga VetëmArt Studio

Faqe të tjera të Bashkisë
Gazeta Elektronike

Regjistrohu tek gazeta jonë elektonike për të qenë gjithnjë i informuar me të rejat e fundit nga Bashkia Peshkopi.

© 2005-2017 Bashkia Peshkopi. Të gjithë të drejta të rezervuara.