• Republika e Shqipërisë
  • Mirë se erdhët

    Mirë se erdhët në faqen e Bashkisë Peshkopi. Një stinë e re me plotë surpriza për të gjithë vizitorët e faqes tonë. Lundrim të këndshëm...

  • Bulevardi Elez Isufi

    Nga bulevardi Elez Isufi, Peshkopia ka marrë emrin me të cilin njihet si Qyteti i Blirit. Bliri lulëzon zakonisht në muajin Qershor...

 Tani ndodhesh tek :  Faqa Kryesore » Lajmet » Njoftime » Artiulli » Tė pastrojmė qytetin nė njė ditė

20 Pri 2012
image
Peshkopia Youth Center

"Të pastrojmë qytetin në një ditë", kështu quhet aktiviteti i ndërmarë nga organizata PYC "Qendra Rinore Peshkopi". Ky aktivitet zhvillohet sot ditën e premte datë 20 prill. Ftojmë të gjithë qytetarët të bashkohen me këtë iniciativë që të kemi një qytet më të pastër dhe të vazhdojmë traditën e pastërtisë.

Tema tė ngjashme

Njoftime

Informacion

Taksat e tarifat vendore pėr vitin 2013
Info për faqen

Materialet e kësaj faqeje janë të lëshuara nën Creative Commons License, përveē aty ku është specifikuar ndryshe.

Kjo faqe është krijuar nga VetëmArt Studio

Faqe të tjera të Bashkisë
Gazeta Elektronike

Regjistrohu tek gazeta jonë elektonike për të qenë gjithnjë i informuar me të rejat e fundit nga Bashkia Peshkopi.

© 2005-2017 Bashkia Peshkopi. Të gjithë të drejta të rezervuara.