• Republika e Shqipërisë
  • Mirë se erdhët

    Mirë se erdhët në faqen e Bashkisë Peshkopi. Një stinë e re me plotë surpriza për të gjithë vizitorët e faqes tonë. Lundrim të këndshëm...

  • Bulevardi Elez Isufi

    Nga bulevardi Elez Isufi, Peshkopia ka marrë emrin me të cilin njihet si Qyteti i Blirit. Bliri lulëzon zakonisht në muajin Qershor...

 Tani ndodhesh tek :  Faqa Kryesore » Lajmet » Njoftime » Artiulli » Vėnde tė lira pune

07 Shk 2012
image

Bashkia Peshkopi shpall vënde të lira pune. Përgjegjës zyre dhe specialiste në profilet : - Jurist - Ekonomist - Inxhinier (preferohet inxhinier ndërtimi) . Për më shumë informacion mbi kriteret që nevojiten për aplikantët ju lutemi të shkoni në seksionin e regjistrit dhe të shkarkoni formularin(ose klikoni këtu).

Tema tė ngjashme

Njoftime

Informacion

Taksat e tarifat vendore pėr vitin 2013
Info për faqen

Materialet e kësaj faqeje janë të lëshuara nën Creative Commons License, përveē aty ku është specifikuar ndryshe.

Kjo faqe është krijuar nga VetëmArt Studio

Faqe të tjera të Bashkisë
Gazeta Elektronike

Regjistrohu tek gazeta jonë elektonike për të qenë gjithnjë i informuar me të rejat e fundit nga Bashkia Peshkopi.

© 2005-2017 Bashkia Peshkopi. Të gjithë të drejta të rezervuara.