• Republika e Shqipërisë
  • Mirë se erdhët

    Mirë se erdhët në faqen e Bashkisë Peshkopi. Një stinë e re me plotë surpriza për të gjithë vizitorët e faqes tonë. Lundrim të këndshëm...

  • Bulevardi Elez Isufi

    Nga bulevardi Elez Isufi, Peshkopia ka marrë emrin me të cilin njihet si Qyteti i Blirit. Bliri lulëzon zakonisht në muajin Qershor...

 Tani ndodhesh tek :  Faqa Kryesore » Lajmet

Kryeministri Berisha viziton qarkun e Dibrės

25 Tet 2011
image

Gjatë fjalës së tij në mbledhjen e grupit parlamentar të Partisë Demokratike, Kryeministri Berisha u shpreh: Dua të ndalem në disa çështje që unë konstatova, së bashku me deputetët e Dibrës gjatë vizitës dhe takimeve që pata dje në këtë rreth.Së pari, dua t'u informoj për një investim thelbësor që po ndodh në Dibër dhe në mbarë vendin me infrastrukturën.


Takim pėr tė zgjidhur problemin lidhur me furnizimin me ujė tė pishėm

05 Tet 2011
image

Kryetari Ilir Krosi ka bërë një takim me drejtuesit lokal dhe drejtuesit e komunës së Kalas së Dodës për të zgjidhur problemin e furnizimit me ujë të pishëm të qytetit. Kryetari nënvizoi gjatë takimit që do ketë ndërhyrje të ashpër sipas ligjit për zgjidhjen e këtij problemi.


Faqa e Bashkisė Peshkopi ėshtė nė rikonstruksion

12 Sht 2011
image

Kërkojmë ndjesë vizitorëve për problemet që mund të hasni në lundrimin Tuaj në faqen tonë. Po punojmë për të përmirësuar dhe shërbyer më mirë me një faqe të re.


Informacion

Taksat e tarifat vendore pėr vitin 2013
Info për faqen

Materialet e kësaj faqeje janë të lëshuara nën Creative Commons License, përveē aty ku është specifikuar ndryshe.

Kjo faqe është krijuar nga VetëmArt Studio

Faqe të tjera të Bashkisë
Gazeta Elektronike

Regjistrohu tek gazeta jonë elektonike për të qenë gjithnjë i informuar me të rejat e fundit nga Bashkia Peshkopi.

© 2005-2017 Bashkia Peshkopi. Të gjithë të drejta të rezervuara.